AAFH prezintă de Ziua Europei un spectacol fotografic

Marţi, 9 mai 2017, Ziua Europei a fost sărbătorită de membrii Asociaţiei Artiştilor Fotografi Hunedoreni, în Foaierul Teatrului de Artă Deva, alături de un public numeros, cu un spectaculos eveniment expoziţional intitulat „PREZENT / alchimii subiective”.

Au expus 20 de fotografi, 20 de lucrări artistice de mari dimensiuni (100 x 72cm). Acţiunea nu e doar o simplă expoziție. În fapt, vorbim de un eveniment, în care AAFH debutează cu primul spectacol fotografic, sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România.
Expun cei mai reprezentativi fotografi din județul Hunedoara: Grigore ROIBU, Andrei ROSETTI, Adrian STOICA, Ovidiu MANOILESCU, Alexandru POPA, Marius ISFAN, Marius PEPTAN, Raul POENAR, Cosmin-Ovidiu STAN, Florin-Marius CAZAN, Ioana-Cristina RUSU, Mihai PANAITESCU, Iulian SOLDA, Ovidiu RAȚIU, Traian URIEȘ, Horia TRÂNC, Daniel I. IANCU, Helga LANDT, Ioan TODOR, Cristian RUS.

Cu această ocazie avut loc o prezentare, poate subiectivă, a celor 20 de fotografii şi alchimia ce stă în spatele poveştilor celor 20 de artiști fotografi care și-au unit forțele pentru a imortaliza şi prezenta publicului o „frântură” din munca lor.
În cadrul evenimentului au fost înmânate legitimaţiile de membru şi insignele AAFH.

Mulţumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenţa!

Expoziţia poate fi vizitată până la sfârşitul lunii mai.
Foto: Helga Landt şi Ovidiu Munteanu

Share: