Alchimiile subiective vin la Castelul Corvinilor

Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, sâmbătă, 20 mai 2017, ora 20:00, în Sala Bethlen a Castelului Corvinilor din Hunedoara, pentru deschiderea expoziţiei intitulate „PREZENT / alchimii subiective”, în cadrul evenimentului „Noaptea Muzeelor”.

Cu ocazia acestui eveniment, o parte a membrilor AAFH vor fi prezenţi la Castelul Corvinilor, pentru a vorbi cu publicul şi a spune povestea ce se află în spatele celor 20 de lucrări fotografice. Alături de un public numeros, expoziţia „PREZENT / alchimii subiective”, a fost vernisată, de Ziua Europei, la Teatrul de Artă din Deva. Acţiunea nu e doar o simplă expoziție. În fapt, vorbim de un eveniment, în care AAFH debutează cu primul spectacol fotografic, sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR). Membrii asociaţiei propun în cadrul expoziţiei itinerante o serie de 20 de lucrări inedite, de mari dimensiuni (100 X 72 cm).

Expun: Grigore ROIBU, Andrei ROSETTI, Adrian STOICA, Ovidiu MANOILESCU, Alexandru POPA, Marius ISFAN, Marius PEPTAN, Raul POENAR, Cosmin-Ovidiu STAN, Florin-Marius CAZAN, Ioana-Cristina RUSU, Mihai PANAITESCU, Iulian SOLDA, Ovidiu RAȚIU, Traian URIEȘ, Horia TRÂNC, Daniel I. IANCU, Helga LANDT, Ioan TODOR, Cristian RUS.

„Există oameni a căror muncă înseamnă căutare permanentă a frumosului sau a ineditului. Ne place să povestim şi ne bucurăm de tot ce este frumos în jurul nostru. Din când în când efortul de căutare este răsplătit. De la peisaje, la portrete, de la frumuseţea corpului omenesc la scene de zi cu zi, pe lângă care trecem nepăsători, toate acestea fac parte din bucuria noastră de a privi şi împărtăşi miracolul mirării noastre şi altora. Toţi cei 20 de fotografi prezenţi în această expoziţie au o poveste. Fiecare poveste a alchimiilor subiective are o atmosferă croită cu ajutorul propriei viziuni”, spune Grigore Roibu, preşedinte AAFH.

Vă invităm, aşadar, pentru o seară inedită, în care poveştile scrise cu ajutorul luminii sunt spuse, din suflet, cu bucurie!

Share:
Evenimente AAFH
 • Puncte de Vedere

  Expoziția membrilor AAFH Sinagoga Municipiului Orăștie Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva (MCDR), prin intermediul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie, vă invită …Citeste mai mult »
 • FotoGrafic ART

  Expoziția membrilor AAFH Galeria de Artă „Corvin” a Municipiului Hunedoara Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, miercuri, 31 ianuarie 2024, începând cu ora 18:00, la Galeria de Artă „Corvin” …Citeste mai mult »
 • FotoDIALOG

  Salonul de iarnă al membrilor AAFH Ediția a VII-a, 2023 Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, joi, 14 decembrie 2023, începând cu ora 17:30, la Muzeul Civilizației Dacice și …Citeste mai mult »
 • TipoFOTOgrafii

    Expoziția membrilor AAFH Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, prin intermediul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie, vă invită la vernisajul expoziției …Citeste mai mult »
 • CONSEMNĂRI fotografice

  Salonul de iarnă al membrilor AAFH Ediția a VI-a Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, joi, 15 decembrie 2022, începând cu ora 17:30, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva …Citeste mai mult »