Expoziția absolvenților seriei a VI-a din cadrul Școlii AAFH

Seria 6/P1/2020

Avem deosebita plăcere de a vă invita la expoziţia celei de-a şasea serii de absolvenți ai cursului de specializare în meseria de „Fotograf”, curs organizat de AAFH şi acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale.

Evenimentul are loc, luni, 24  august 2020, începând cu ora 16:30 în curtea exterioară de la Castelul lupilor.

Expun: Anca Barb, Daniela David, Gabriel Hotea, Loredana Lobonțiu, Marian Buruga, Ana Maria Maxer, Silvia Olari, Sorin Hațegan.
Lectori: Grigore Roibu și Andrei Rosetti.

Cursul este destinat celor care iubesc fotografia şi doresc să o practice ca meserie, dar nu dispun de un curs de fotografie acreditat în orașul lor. Scopul cursului este instruirea participanților pentru a fotografia cu succes majoritatea subiectelor în diferite tipuri de lumină (naturală și artificială), dar şi diverse evenimente. În mod particular, datorită celor doi formatori care au pregătire de specialitate în domeniul artelor vizuale, cursul Școlii AAFH pune accent pe noțiunile de compoziție a imaginii, de cromatologie, istoria imaginii şi a fotografiei și particularitățile fotografice din perspectiva celorlalte arte (pictură, sculptură, film etc). Cursurile noastre se vor relua în dată ce situaţia de alertă va înceta, având în vedere că dorim să evităm transformarea şcolii în cursuri on-line, considerând comunicarea un factor foarte important din cadrul echipei. Pentru acest lucru urmăriţi pagina noastră de facebook.

Evenimentului expoziţional, ce a fost amânat din cauza pandemiei cu Coronavirus, marchează etapa finală a cursului și, totodată, prezintă  munca depusă. Această expoziţie va fi una inedită  sub forma „artistul şi lucrarea”. Evenimentul este organizat cu respectarea regulilor impuse de starea de alertă instituită în contextul pandemiei COVID-19.

Cu această ocazie vom oferi diplomele de absolvire într-o atmosferă relaxată. Vă invităm pe toți, prieteni, rude şi iubitori ai fotografiei  să cunoașteți poveștile ce stau în spatele imaginilor noastre!

Intrarea la expoziția de fotografie este liberă!

Share:
Evenimente AAFH
  • Puncte de Vedere

    Expoziția membrilor AAFH Sinagoga Municipiului Orăștie Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva (MCDR), prin intermediul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie, vă invită …Citeste mai mult »
  • FotoGrafic ART

    Expoziția membrilor AAFH Galeria de Artă „Corvin” a Municipiului Hunedoara Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, miercuri, 31 ianuarie 2024, începând cu ora 18:00, la Galeria de Artă „Corvin” …Citeste mai mult »
  • FotoDIALOG

    Salonul de iarnă al membrilor AAFH Ediția a VII-a, 2023 Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, joi, 14 decembrie 2023, începând cu ora 17:30, la Muzeul Civilizației Dacice și …Citeste mai mult »
  • TipoFOTOgrafii

      Expoziția membrilor AAFH Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, prin intermediul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie, vă invită la vernisajul expoziției …Citeste mai mult »
  • CONSEMNĂRI fotografice

    Salonul de iarnă al membrilor AAFH Ediția a VI-a Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, joi, 15 decembrie 2022, începând cu ora 17:30, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva …Citeste mai mult »