Prezența AAFH în workshop-ul de la Aiud

O parte a membrilor AAFH au participat, în perioada 10- 16 iulie2017, la workshopul de artă fotografică, intitulat „TRINITAS LUCAEM” / Oglinzile Aiudului vs. oglinzile fotografiei”, desfășurat la Aiud.

Evenimentul a fost un prilej de întâlnire, de lucru în echipă și, nu în ultimul rând, de experiment. Scopul proiectului a fost de a surprinde orașul Aiud și împrejurimile acestuia. În partea de fotografie experimentală amintim happeningul realizat de Zoltán Lőrincz jr, acțiune care a reconstituit una dintre tehnicile fotografiei din veacul al XIX-lea, fotografia umedă pe bază de colodiu.

Expoziţia de închidere, care a avut loc sâmbătă, 15 iulie 2017, la Galeriile „Inter-Art” Aiud și prezintă 3 secțiuni mari ale acestui atelier de fotografie: Aiudul, surprins prin ochiul fotografilor participanți, fotografii din jurul Aiudului și, o temă liberă, de concept, a fiecărui participant.

Artişti participanţi: Dorel Găină, Petre Ovidiu Manoilescu, Anamaria Marcela Manoilescu, Grigore Roibu, Ioana Cristina Rusu, Horia Ştefan Trânc, Daniel Dăian, Daniela Stănoiu, Gelu Bogdan, Ioan Hălălae, Marius Docea, Mira Marincaş, Ovidiu Munteanu, Radu Colcer, Vasile Sârb, Zoltán Lőrincz jr., Zoltán Lőrincz sen., Andrei Bakó, Zoltán Balog, Robert Lixandru.

Share: