Salonul de artă hunedoreană „ÎnSEMNE fotografice 6”

 

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi cu lucrările dvs. la cea de-a 6-a ediţie a Salonulul de artă fotografică hunedoreană „ÎnSEMNE fotografice 6”.

„ÎnSEMNE fotografice” este cel mai important şi reprezentativ salon de fotografie hunedoreană. De-a lungul anilor, în cadrul Salonului, am prezentat publicului devean nume importante din arta fotografică din România, fotografi a căror activitate artistică este recunoscută la nivel naţional şi internaţional. Totodată, salonul a fost o bună oportunitate de a lansa noi valori, încă necunoscute, în fotografia artistică românească.

Tema: Liberă
Organizare / Condiții de participare:
Salonul de artă fotografică hunedoreană, „ÎnSEMNE fotografice” este deschis fotografilor amatori şi profesioniști ce s-au născut, trăiesc sau locuiesc în județul Hunedoara (indiferent unde se află acum) și au pasiune pentru arta fotografică.

Evenimentul este organizat de Colegiul Naţional „Decebal” Deva în parteneria cu Clubul Lions Deva Sarmizegetusa şi artavizuala21, având pentru prima dată patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH). Toți cei care doresc să participe la această expoziție vor trimite o singură lucrare digitală sau digitalizată color sau alb-negru. Insistăm pe faptul de a alege din toate lucrările dvs. o singură lucrare pe care să o trimiteți la dimensiunea de 45 X 30 cm (5315 x 3543 pixeli, 300 dpi) la adresa artavizuala21@gmail.com. În funcţie de numărul de lucrări o parte dintre acestea vor fi printate şi lucrările trimise vor fi proiectate în timpul vernisajului. Toţi participanţii vor primi un E-mail de confirmarea a participării.
Vă rog semnalaţi dacă nu aţi primit e-mailul de confirmare a lucrării!
Participările numeroase şi calitatea fotografiilor trimise la ediţiile anterioare au demonstrat că salonul nostrum se bucură de interes şi este cel mai reprezentativ eveniment expoziţional de artă fotografică hunedoreană. Prin intermediul acestui eveniment dorim să facem cunoscută arta fotografică şi artiştii din judeţul Hunedoara.

Termen: Lucrările pot fi trimise până pe data de 9 septembrie 2018.
Denumirea imaginilor (format jpg):
Exemplu: Popescu_Ion-titlul lucrării.jpg

Vă rugăm nu semnați lucrările deoarece vom realiza etichete ce vor conține numele autorului și titlul acesteia.
Nu se percepe taxă de participare.

O lucrare poate fi eliminată dacă, în mod justificat, se consideră că nu este conformă cu regulile şi condiţiile expoziţiei. Autorii îşi asumă autenticitatea propriilor lucrări. Lucrarea printată rămâne în proprietatea Colegiului Național „Decebal” păstrând drepturile de autor ale participantului. Pentru expoziție vom alege 30 de lucrări din totalul celor primite, lucrări care vor fi printate și expuse în cadrul Colegiului Național „Decebal” cu ocazia deschiderii noului an școlar.

Data şi ora vernisajului va fi anunţată după data de 9 septembrie.
Curatori: Grigore Roibu și Andrei Rosetti, profesori în cadrul Liceului de Arte „Sigismund Toduță” Deva.

Share: