Poveşti şi legende din judeţul Hunedoara

Expoziţie AAFH în cadrul Târgului de turism Romexpo 2018

Târgul de Turism al României își deschide porțile începând cu data de 15 noiembrie 2018, ora 10:00, pentru Ediția de Toamnăa acestui an.

Expun: Adrian Sopincean, Alexandru Popa, Călin Corpaciu, Cosmin Stan, Cristian Rus, Edwina Kasler, Francisc Németh, Grigore Roibu, Ioan Todor, Marius Romulus Isfan, Mihai Jeic, Nicolae Oprea, Oana Muntean, Ioana Rusu, Radu Muntean, Traian Urieș.

„Cu experiența participării la edițiile anterioare, a fostconcepută ideea unui stand expozițional care pună în luminădiversitatea extraordinară a atracțiilor turistice pe care le are de oferit județul Hunedoara, pornind de la natură, tradiții, cultură, istorie, gastronomie și continuând cu turismul de relaxare și cel de aventură, inclusiv prin intermediul uneiexpoziții de fotografie realizată cu ajutorul Asociației ArtiștilorFotografi Hunedoreni.Obiectivul comun al tuturor celor care participă în standul județului Hunedoara este acela de a contribui la creare unei imagini favorabile a turismuluihunedorean care stârnească interesul cât mai multorvizitatori, oferindu-le ocazia unei experiențe foarte plăcute, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara.

Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH), fondată înanul 2017 este prima asociaţie profesională din judeţulHunedoara care promovează arta fotografică şi artiștii fotografidin regiune. În cei doi ani de la înfiinţare AAFH a stabilit relaţiide parteneriat cu mai multe cluburi şi asociaţii din Transilvaniadar și cu Asociaţia Artiştilor Fotografi din România. Unul dintreobiectivele importante al AAFH este promovarea prin imagine a obiectivelor istorice, naturale și culturale din județul Hunedoara. Începând din 2018, AAFH a înfințatȘcoala de Fotografie”, încadrul căreia organizează atât cursuri de iniţiere şi specializareîn fotografia digitală cât și cursuri acreditate de MinisterulEducației Naționale și Ministerul Muncii în meseria de fotograf.

 

Share: