Expoziția absolvenților seriei a VII-a a Școlii AAFH

Seria 7/P1/2021

 

Avem deosebita plăcere de a vă invita la expoziţia celei de-a treia serii de absolvenți ai cursului de specializare în meseria de „Fotograf”, curs organizat de AAFH şi acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Evenimentul are loc, luni, 24 martie 2022, începând cu ora 17:00 la Cafeneaua „Jos Pălăria”.

Expun: Anca Boldura, Anna Antal, Cristina-Lucia Jurj, Florin Bindea, Monica Debu, Valentin Deb, Cătălin Mătăsaru
Lectori: Grigore Roibu și Andrei Rosetti.

Cursul este destinat tuturor celor care iubesc fotografia, vor să o practice ca meserie, dar nu dispun de un curs de fotografie acreditat în orașul lor. Scopul cursului nostru este instruirea participanților pentru a fotografia cu succes majoritatea subiectelor în diferite tipuri de lumină (naturală și artificială). În mod particular, datorită celor doi formatori care au pregătire de specialitate în domeniul artelor vizuale, cursul Școlii AAFH pune accent pe noțiunile de compoziție a imaginii, de cromatologie și particularitățile fotografice din perspectiva celorlalte arte (pictură, sculptură, film etc).

Evenimentului expozițional marchează etapa finală a cursului și, totodată, prezentarea în public a muncii depuse care cu greu a putut fi realizată în ultimii doi ani din cauza pandemiei COVID 19. Cu această ocazie vom oferi diplomele de absolvire, vom pregăti câteva momente inedite şi, într-o atmosferă relaxată, vom discuta povești de fotograf, la o cafea sau un ceai. Vă invităm pe toți cei ce doriți să cunoașteți poveștile ce stau în spatele imaginilor noastre!

Share:
Evenimente AAFH
  • Puncte de Vedere

    Expoziția membrilor AAFH Sinagoga Municipiului Orăștie Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva (MCDR), prin intermediul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie, vă invită …Citeste mai mult »
  • FotoGrafic ART

    Expoziția membrilor AAFH Galeria de Artă „Corvin” a Municipiului Hunedoara Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, miercuri, 31 ianuarie 2024, începând cu ora 18:00, la Galeria de Artă „Corvin” …Citeste mai mult »
  • FotoDIALOG

    Salonul de iarnă al membrilor AAFH Ediția a VII-a, 2023 Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, joi, 14 decembrie 2023, începând cu ora 17:30, la Muzeul Civilizației Dacice și …Citeste mai mult »
  • TipoFOTOgrafii

      Expoziția membrilor AAFH Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, prin intermediul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie, vă invită la vernisajul expoziției …Citeste mai mult »
  • CONSEMNĂRI fotografice

    Salonul de iarnă al membrilor AAFH Ediția a VI-a Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, joi, 15 decembrie 2022, începând cu ora 17:30, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva …Citeste mai mult »