FotoDIALOG

Salonul de iarnă al membrilor AAFH
Ediția a VII-a, 2023

Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, joi, 14 decembrie 2023, începând cu ora 17:30, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva (MCDR), unde va avea loc vernisajul celei de-a șaptea ediții a Salonului de iarnă al membrilor AAFH.

 

Evenimentul, intitulat „FotoDIALOG” se desfășoară cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR) și are loc în spațiile destinate artelor plastice și vizuale din Palatul Magna Curia.

 

Expoziția prezintă publicului printuri de mari dimensiuni (100×70 cm), lucrări care reprezintă efortul profesionist de a aduce pe simeze lucrări de un înalt nivel artistic.

 

 

 

 

 

„Anual, sălile Palatului Magna Curia, ca rod al colaborării parteneriale dintre AAFH și MCDR, a obișnuit publicul, ca lună decembrie să fie dedicată expoziției colective intitulată generic „Salonul de iarnă”, în cadrul căruia fotografii hunedoreni, ca exponenți ai culturii și artei, prezintă diverse concepte artistice. Expoziția, denumită în acest an „FotoDIALOG”, se deschide cu aceeași diversitate stilistică a genurilor abordate, invitând publicul la un „dialog” despre o realitate în continuă mișcare. Realismul se întoarce la forme care demonstrează modificarea conștiinței, celebrând natura, corpul uman, tradiția, religia etc. Intenția organizatorilor și expozanților este de a aduce o contribuție semnificativă la înțelegerea diversității fenomenului fotografic contemporan, care poate sta într-un dialog cu prezentul, cu trecutul sau cu diverse forme de abordare a realității, ca reprezentări vizuale ce se înscriu într-un divers sistem de valori”, spune Grigore Roibu, președinte AAFH.

Mulțumim artiștilor fotografi pentru efortul de a participa la împlinirea acestui dialog cu publicul, care a fost, an de an, alături de noi.

Expun: Francisc Németh, Vasile Sârb, Nicolae Oprea, Octavian Simion, Cătălin Mătăsaru, Călin Corpaciu, Alexandru Popa, Horea Preja, Marius Isfan, Alexandru Corici, Andrei Rosetti, Adrian Stoica, Daniel I. Iancu, Traian Urieș, Mihai Panaitescu, Iulian Solda, Grigore Roibu.

Share:
Evenimente AAFH
 • Puncte de Vedere

  Expoziția membrilor AAFH Sinagoga Municipiului Orăștie Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva (MCDR), prin intermediul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie, vă invită …Citeste mai mult »
 • FotoGrafic ART

  Expoziția membrilor AAFH Galeria de Artă „Corvin” a Municipiului Hunedoara Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, miercuri, 31 ianuarie 2024, începând cu ora 18:00, la Galeria de Artă „Corvin” …Citeste mai mult »
 • TipoFOTOgrafii

    Expoziția membrilor AAFH Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, prin intermediul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie, vă invită la vernisajul expoziției …Citeste mai mult »
 • CONSEMNĂRI fotografice

  Salonul de iarnă al membrilor AAFH Ediția a VI-a Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) vă invită, joi, 15 decembrie 2022, începând cu ora 17:30, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva …Citeste mai mult »
 • AAFH Ante Portas

  Salonul de vară al membrilor AAFH, ediția a IV-a MCDR 23-30 august 2022, orele 10.00 – 18.00 Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni în colaborare cu Muzeul Civilizației Dacice și Romane din …Citeste mai mult »