Condiţii de înscriere în Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni

Vă mulţumim pentru intenţia manifestată de a deveni membru al AAFH. Pentru obţinerea acestui statut este necesară îndeplinirea următoarelor condiții:

 

1. Cunoaşterea şi respectarea Statutului şi Regulamentului de organizare şi funcţionare al AAFH;

2. Încărcarea pe site-ul AAFH a unui portofoliu de 10 imagini (dimensiunea laturii mari 800 px, 72 dpi) şi o fotografie personală (300 x 300 px, 300 dpi), folosind formularul de mai jos. Vă rugăm nu semnaţi şi nu puneţi watermak pe fotografiile încărate. Salvaţi imaginile cu autor-titlu.

3. Achitarea sumei de 20 lei, cheltuieli ce vor fi folosite pentru legitimație în contul RO05BACX0000001633258000 (RON), dechis la UniCredit Bank. Candidatul va plăti această taxă în maxim 5 zile de la confirmarea eligibilității de către AAFH și va trimite confirmarea plății pe adresa de e-mail contact@aafh;

4. Dacă fotografiile din portofoliul personal au întrunit criteriile artistice necesare veţi primi o confirmare din partea AAFH iar datele dumneavoastră vor apărea pe site-ul AAFH (după rezolvarea formalităţilor stabilite în Statut și Regulamentul de organizare şi funcţionare al AAFH). Apariţia pe site confirmă acceptarea în rândul membrilor AAFH.

5. Achitarea cotizaţiei anuale, pentru anul 2019, a fost stabilită la valoarea de 100 lei și se face în termen de 15 zile de la acceptarea ca membru AAFH în contul RO05BACX0000001633258000 (RON), deschis la UniCredit Bank.

Legitimațiile vor fi predate personal după tehnoredactare şi confecţionare.
Pentru înscriere completați formularul:

  zi

  luna

  an

  Fotografia  1:
  Fotografia  2:
  Fotografia  3:
  Fotografia  4:
  Fotografia  5:
  Fotografia  6:
  Fotografia  7:
  Fotografia  8:
  Fotografia  9:
  Fotografia 10:

  *Prin completarea acestui formular vă daţi acordul pentru prelucrarea datelor personale şi publicarea lor pe site.

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]