Condiţii de înscriere în Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni

Vă mulţumim pentru intenţia manifestată de a deveni membru al AAFH. Pentru obţinerea acestui statut este necesară îndeplinirea următoarelor condiții:
1. Recunoaşterea şi respectarea Statutului şi Regulamentului de organizare şi funcţionare al AAFH;
2. Încărcarea pe site-ul AAFH a unui portofoliu de 10 imagini (dimensiunea laturii mari 800 px, 72 dpi) şi o fotografie personală (300 x 300 px, 300 dpi), folosind formularul de mai jos. Vă rugăm nu semnaţi şi nu puneţi watermak pe fotografiile încărate. Salvaţi imaginile cu autor-titlu.
3. Achitarea sumei de 20 lei, cheltuieli ce vor fi folosite pentru legitimație în contul RO16BTRLRONCRT0380516401, dechis la Banca Transilvania. Candidatul va plăti această taxă în maxim 5 zile de la confirmarea eligibilității de către AAFH și va trimite confirmarea plății pe adresa de e-mail contact@aafh;
4. Dacă fotografiile din portofoliul personal au întrunit criteriile artistice necesare veţi primi o confirmare din partea AAFH iar datele dumneavoastră vor apărea pe site-ul AAFH (după rezolvarea formalităţilor stabilite în Statut și Regulamentul de organizare şi funcţionare al AAFH). Apariţia pe site confirmă acceptarea în rândul membrilor AAFH.
5. Achitarea cotizaţiei anuale, pentru anul 2017, a fost stabilită la valoarea de 100 lei și se face în termen de 15 zile de la acceptarea ca membru AAFH în contul RO16BTRLRONCRT0380516401, deschis la Banca Transilvania.

Legitimațiile vor fi predate personal după tehnoredactare şi confecţionare.
Pentru înscriere completați formularul:

zi luna anFotografia  1:
Fotografia  2:
Fotografia  3:
Fotografia  4:
Fotografia  5:
Fotografia  6:
Fotografia  7:
Fotografia  8:
Fotografia  9:
Fotografia 10: